برگزاری جشنواره ورزش‌های همگانی

۰۸ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۴ اخبار اطلاعیه
تعداد بازدید:۵۹۲
با توجه به ضرورت فعالیت‌های جسمانی و تحرک و شادابی در طلاب و دانشجویان (خواهر و برادر) مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری و نظر به اهمیت و حضور حداکثری عزیزان در فعالیت‌های ورزشی، این معاونت در نظر دارد تا تعدادی از دانشجویان را مطابق دستورالعمل جشنواره ورزش‌های همگانی و آیین‌نامه و مقررات مسابقات ورزش‌های همگانی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی عالی کشور که در بهار ۱۴۰۲ برگزار می‌گردد اعزام نمایید.

عزیزانی که تمایل به ثبت‌نام و شرکت در مسابقات را دارند با مراجعه به لینک ثبت‌نام، نسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند.

مهلت ثبت‌نام تا تاریخ: شنبه ۲۰ اسفند

نکته یک: هر دانشجو حق ثبت‌نام در یک رشته را دارد

نکته دو: اولویت اعزام‌ها به افرادی خواهد بود که سابقه ورزشی و مهارتی لازم را داشته باشند

در خصوص واحدهای وابسته به مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری به استحضار می‌رساند با توجه به انتخاب دانشگاه‌های فردوسی مشهد، یزد، سیستان و بلوچستان به عنوان میزبان مسابقات شهرهای یادشده؛ مسئولین محترم واحدها می‌توانند با ارتباط با مسئولین تربیت بدنی دانشگاه‌های مذکور نسبت به اعزام طلاب و دانشجویان خود اقدام نمایند.

در ضمن نفرات برتر به مسابقات المپیاد ورزش‌های همگانی کل کشور اعزام خواهند شد.

نظر شما :