اخبار

گزارش مراسم چهل و یکمین سالگرد انقلاب اسلامی و چهلمین روز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی گالری

به مناسبت چهل و یکمین سالگرد انقلاب اسلامی و چهلمین روز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، مراسمی با حضور طلاب و دانشجویان در سالن همایش های مدرسه عالی و دانشگاه شهید مطهری برگزار شد.

ثبت‌نام تسهیلات نیمسال دوم ۹۹-۹۸ صندوق رفاه دانشجویی

جهت درخواست تسهیلات نیمسال دوم صندوق رفاه دانشجویی از تاریخ ۹۸/۱۱/۱۵ لغایت ۹۸/۱۲/۱۵ به پورتال دانشجویی صندوق رفاه مراجعه نمایید. لازم به ذکر است تائید نهایی دریافت تسهیلات منوط به ارائه مدارک لازم هر وام و تأمین اعتبار از سوی صندوق رفاه دانشجویی می‌باشد. ضمنا ثبت وام ویژه دکتری سه ماه بهار و تابستان از تاریخ ۹۹/۰۲/۰۱ لغایت ۹۹/۰۲/۳۰ انجام می شود.

ادامه مطلب

مسابقه بزرگ کتابخوانی مجازی ویژه دانشجویان سراسر کشور با محوریت کتاب «فتنه تغلب»

به مناسبت دهه بصیرت و میثاق با ولایت و با هدف ترویج کتابخوانی، مسابقه ملّی کتابخوانی مجازی ویژه دانشجویان سراسر کشور با محوریت کتاب «فتنه تغلب» با همکاری بسیج دانشجویی واحد خواهران دانشگاه مذاهب اسلامی، انتشارات انقلاب اسلامی و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار می‌شود.