برنامه کلاس‌های دروس نواقصی حوزه ۱۴۰۲-۱۴۰۱

۳۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۷:۵۵ اخبار اطلاعیه

قابل‌توجه طلاب و دانشجویان متقاضی جهت شرکت در کلاس‌های دروس نواقصی حوزه

برنامه حضور عزیزان در کل کلاس‌های به شرح ذیل اعلام می‌گردد:

ضروری است جهت حضور در کلاس‌ها با مراجعه به سایت امور طلاب، دانشجویی و فرهنگی به آدرس tollab.motahari.ac.ir حداکثر تا تاریخ 1401/12/10 نسبت به ثبت‌نام در کلاس‌ها اقدام نمایند. در ضمن فقط طلاب ورودی سال 1398 و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد که کلاس‌های دروس نواقصی را نگذرانده‌اند، حق حضور در کلاس‌ها را خواهند داشته عدم ثبت‌نام به منزله انصراف از معرفی افراد به حوزه علمیه مقدسه خواهد بود.

جهت ثبت‌نام اینجا کلیک کنید

نکات قابل‌توجه:

• تاریخ شروع کلاس‌ها 1402/01/14 خواهد بود و تاریخ امتحانات متعاقباً اعلام می‌گردد.
  • منبع امتحانی درس تاریخ ادیان کتاب «ادیان زنده جهان ترجمه عبدالرحیم گواهی» می‌باشد.
  • طلابی که درس تجوید قرآن را در دبیرستان علوم و معارف اسلامی گذرانده‌اند و همچنین طلاب رشته فلسفه که درس منطق 3 را گذرانده‌اند نیازی به شرکت در کلاس‌ها را ندارند.
  • معرفی متقاضیان جهت انتقال پرونده به حوزه‌های مقدس علمیه در صورت عدم شرکت در کلاس‌ و آزمون‌ها کأن لم یکن تلقی می‌شود.
  • طلاب و دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشدی که کلاس‌های آن‌ها با برنامه تداخل دارد و همچنین عزیزانی که درس نهج‌البلاغه را نگذرانده‌اند به امور طلاب مراجعه نمایند.
  • برنامه حضور طلاب و دانشجویان واحد مشهد و زاهدان به صورت آنلاین خواهد بود.

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری معاونت امور طلاب و دانشجویی سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ دروس نواقصی