پیام تسلیت حضرت آیت‌الله امامی کاشانی تولیت مدرسه‌عالی شهیدمطهری به مناسبت درگذشت آیت‌الله ضیاءآبادی

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۲ اخبار
تعداد بازدید:۵۴۶
پیام حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدظله‌العالی) تولیت معزز مدرسه‌عالی شهید مطهری و امام‌جمعه موقت تهران در پی درگذشت آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی

آیت‌الله سید محمد ضیاءآبادی استاد اخلاق و تفسیر قرآن کریم و از علمای به نام تهران شامگاه دوشنبه 20 بهمن‌ماه 1399 در سن 99 سالگی دعوت حق را لبیک گفت.

این عالم اخلاق و مفسر بزرگ شیعه در سال ۱۳۰۷ در ضیاءآباد قزوین متولد شد. این عالم برجسته در نزد اساتید بزرگی همچون آیت‌الله سید حسین بروجردی، آیت‌الله سده‌ی اصفهانی، امام خمینی (ره) و آیت‌الله سید محمدحسین طباطبایی تحصیل‌کرده بود.

وی از سال ۱۳۴۰ در تهران ساکن شد. آیت‌الله ضیاءآبادی از روحانیان و مبلغان موفق در امر وعظ و تبلیغ در تهران بود و مشتاقان زیادی داشت.

پیکر مرحوم آیت‌الله ضیاءآبادی چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه رأس ساعت ۸ صبح از مقابل مسجد علی بن الحسین (ع) دربند، تشییع و سپس این عالم جلیل‌القدر در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) دفن می‌شود.

حضرت آیت‌الله امامی کاشانی تولیت معظم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری و امام‌جمعه موقت تهران طی پیامی در گذشت این عالم ربانی فقیه را تسلیت گفتند.

متن پیام ایشان به شرح زیر است:

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری تولیت مدرسه‌عالی شهیدمطهری امام‌جمعه موقت تهران مقام تولیت پیام تسلیت آیت‌الله امامی کاشانی